Arbejdsseddel

Er du løbet tør for vores arbejdsblokke, kan du her hente vores arbejdsseddel. Husk at tage en kopi til dig selv inden du indsender arbejdet til os. Undlad meget gerne fuldt cpr. nr. vi behøver kun en fødselsdato.

Hent arbejdssedlen ved at klikke på dette link:

Arbejdsseddel

Lægemiddelstyrelsen har lavet en ny vejledning til dentalsektoren om lovkravene for medicinsk udstyr efter mål

Vejledningen giver overblik over lovgivningen og værktøjer til at opfylde lovkravene. Vejledningen henvender sig til tandteknikere, kliniske tandteknikere, importører og tandlæger, der producerer dentalt medicinsk udstyr efter mål.

Medicinsk udstyr efter mål er en særlig kategori af medicinsk udstyr, som er specielt fremstillet til én bestemt patient på baggrund af en anvisning fra en autoriseret sundhedsperson. Dentalt medicinsk udstyr efter mål er f.eks. proteser, eller som i vores tilfælde primært apparatur til regulering .

Brancheforeningerne har været inddraget i processen heriblandt Danske Dental Laboratorier.

Lægemiddelstyrelsen kontrollerer at lovkravene overholdes

Alle tandteknikere og kliniske tandteknikere, der fremstiller fast- eller aftagelig protetik, er fabrikanter af medicinsk udstyr efter mål.

Fabrikanter af dentalt medicinsk udstyr efter mål skal sikre at produkternes dokumentation, kvalitet og sikkerhed er i overensstemmelse med bekendtgørelse nr. 1263 af 15. december 2008 om medicinsk udstyr.

 

Kilde: Lægemiddelstyrelsen